CHECKLIST PERKAHWINAN PDF

Anda baru bertunang? Di sini kami sediakan senarai lengkap ataupun checklist panduan untuk merancang kerja kahwin khas untuk anda. Kerja kahwin ni memang sangat banyak dan remeh. Kami dah senaraikan dari sebesar-besar sehingga sekecil-kecil perkara, dari anda mula bertunang sehingga balik dari bulan madu.

Author:Kazinos Shazshura
Country:Togo
Language:English (Spanish)
Genre:Career
Published (Last):6 December 2018
Pages:494
PDF File Size:10.90 Mb
ePub File Size:2.64 Mb
ISBN:788-9-67052-299-1
Downloads:83361
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:Mikashicage



My petik je nak ape heheh tapi yang lelaki ni dahlah kita balas kat dia kemain banyak pening gaklah mula-mula tatao nak bagi apa. Barang untuk perempuan rasanya dah okay cuma yang jenis makanan, sireh tu boleh lah disediakan dekat nak majlis nanti.

Barang-barang untuk bakal suami tu ada yang tak complete lagi. Bukan apa, enchek tunang ni tak suka sangat barang-barang bagi kat dia, kalau boleh nak semua makanan je. Itupun adalagi yang tak beli tu… sket hari lagi la gi beli. Seumur hidup sekali wooo mestilah nak kelihatan cantik ye dak? Haaaa part ni adalah antara mula-mula yang My survey.

Jenis My takdelah cerewet sangat. Janji make up ok, baju ok, harga ok.. My on je. Lagipun My tak dan nak selalu balik johor tu gi survey semua mak andam. My dah pun decide nak ambil mak andam mana. Dah deal pakej yang macam mana. Untuk majlis My nanti dia akan tempahkan baju baru khas untuk My…. Si kawan baik ni juga adalah teman serumah My hehe. Tapi tatao lah dia boleh atau tidak. Bunyinya macam segan-segan je nak jadi pengapit My.. Plan nak buat 3 tingkat. N My nak habiskan kesemuanya!

InsyaAllah lagi sebulan baru boleh dapat… Korang nak ke? Kalau My bagi kad jemputan konfem datang ke? Tak pakai inai bukan pengantin lah namanya kan. Tapi masalahnya dari mana My nak dapatkan pokok inai tu. Kalau kecik-kecik dulu My tahulah mana nak cari tapi sekarang pokok inai tu pun dah tak ada…-. Nak buat sendiri takut tak menjadi plak.

Inai haruslah merah menyala baru semangat nak bersanding hehe. Malam berinai? So, tinggal nak booking n beritahu scallop kaler apa je nanti..

BOLETIN C4 NIF PDF

Checklist & Senarai Persiapan Sebelum Melangsungkan Perkahwinan

My petik je nak ape heheh tapi yang lelaki ni dahlah kita balas kat dia kemain banyak pening gaklah mula-mula tatao nak bagi apa. Barang untuk perempuan rasanya dah okay cuma yang jenis makanan, sireh tu boleh lah disediakan dekat nak majlis nanti. Barang-barang untuk bakal suami tu ada yang tak complete lagi. Bukan apa, enchek tunang ni tak suka sangat barang-barang bagi kat dia, kalau boleh nak semua makanan je. Itupun adalagi yang tak beli tu… sket hari lagi la gi beli. Seumur hidup sekali wooo mestilah nak kelihatan cantik ye dak?

DELAILIN NUR PDF

Checklist 2020 Persiapan Majlis Perkahwinan Anda

Suka makan, fesyen, kopi dan melancong. Mungkin ada yang kurang arif mengenai apa yang perlu dilakukan sebelum melansungkan perkahwinan ataupun bernikah. Jadi penulis telah membuat senarai checklist yang boleh pembaca gunakan supaya majlis perkahwinan nanti tidak kelam kabut. Maklumlah, perkahwinan bukannya perkara main-main dan sudah pasti anda inginkan yang terbaik pada hari itu.

Related Articles